W najbliższy weekend w Warszawie odbędą się warsztaty kulinarne prowadzone przez Dzieciaki w Formie. Tematem zajęć będzie ciasto wiewiórkowe. A oto harmonogram:

piątek 22.11.2013  (Ancymon Cafe, ul. Porajów 12, Warszawa) o godz. 17:30 jedna grupa; w przypadku większej ilości chętnych druga grupa o 19:00.

sobota 23.11.2013 (podWieczorki poRanki, ul. Bagatela 11, Warszawa) o godz. 10:00 – dzieci 3,5-5 lat, godz. 12:00 oraz 14:00 – dzieci 5-7 lat, godz. 15:30 – dzieci 8 lat i starsze (istnieje możliwość zapisania dziecka do innej grupy wiekowej, w przypadku jeśli godzina warsztatów nie odpowiada rodzicom).

niedziela 24.11.2013 (Kura Domowa, ul. Zwoleńska 81, Warszawa) o godz. 10:30 – dzieci 3,5-5 lat, godz. 12:00 – dzieci 6-11 lat.

 

Cena: 35 zł od dziecka (w cenie zajęcia kulinarne wraz ze składnikami i sprzętem kuchennym). Tańszy karnet na 3 zajęcia w cenie 90 zł, na 4 – 120 zł.

Zapisy: Ilość miejsc ograniczona. Zapisów można dokonywać telefonicznie: 791 487 666, mailowo:gotowanie@dzieciakiwformie.pl bądź bezpośrednio w Ancymonie, podWieczorkach poRankach i Kurze Domowej. Można także skorzystać z formularza zapisów.

Więcej informacji na stronie http://dzieciakiwformie.pl/?page_id=668

Prowadząca:
Joanna MentelJoanna Mentel – dziennikarka z wykształcenia, krytyczka literacka z wyboru, cukiernik z zamiłowania. Prowadzi najbardziej apetyczny wśród książkowych i najbardziej oczytany wśród kulinarnych blog Book me a Cookie, który w 2011 roku zdobył tytuł Literackiego Bloga Roku, a w 2012 roku był nominowany do nagrody Papierowy Ekran dla najlepszych serwisów o książkach. Studiuje psychologię stosowaną na Uniwersytecie Jagiellońskim. Ma kreatywne podejście do życia, niewyczerpane pokłady energii i głowę pełną pomysłów. Recenzuje książki i pisze felietony literackie. Współpracuje z największymi polskimi wydawnictwami, m.in.: Znakiem, Agorą, Muzą SA, Prószyńskim, Dwiema Siostrami.

 

 

 

Sprawdź również: